Een team verwijderen
Hoe je een team verwijdert
- Ga naar Team.
- Tik rechtsboven op het potloodpictogram om de teamgegevens te openen.
- Scroll naar beneden en tik daar op het prullenbakpictogram om het team te verwijderen.
- Bevestig wanneer daarom wordt gevraagd.
Gedeelde teams
Een team dat met jou is gedeeld, kun je niet verwijderen. Dat kan alleen de eigenaar van het team.
Wat er gebeurt als je een team verwijdert
waarschuwing
Een team verwijderen is definitief. Alle data van het team gaat verloren en komt niet meer terug.
Verwijderen heeft ook invloed op de data die is opgebouwd bij de spelers die aan dit team gekoppeld zijn, bijvoorbeeld hun wedstrijdgeschiedenis en beoordelingen binnen dit team. Ook die data komt niet terug, zelfs niet voor spelers die ook bij andere teams horen.